Thuisvesting met zorg

De wereld waarin we wonen, werken en leve​n verandert continue. Dat gaat de wereld van zorg niet voorbij. Om daar een goede reactie op te kunnen geven als het gaat om de combinatie van wonen en zorg, moet de afstemming tussen vraag en aanbod goed én flexibel zijn.

Een nieuwe werkelijkheid

Het gaat bij deze veranderingen niet alleen om de toenemende vergrijzing en de krapte op de woningmarkt. De behoefte van de zorgvragen én de zorgverlener ontwikkelt ook. Deze marktwerking zorgt voor een nieuwe werkelijkheid. Daardoor komt er steeds meer vraag naar verschillende soorten (zorg)woningen.

Blijven wonen

De (zorg)woningen die goed afgestemd zijn op deze vraag, zijn woningen die nu én in de toekomst passend en geschikt zijn. Want omdat mensen steeds langer in hun eigen huis willen blijven wonen, moet de zorg onderdeel worden van de plek waar mensen hun thuis hebben.

De allerbeste zorg is de zorg die beschikbaar en betaalbaar is. Maar vooral zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven én wonen. En waar kan dat beter dan thuis?

Zorgen voor zorgwoningen

WeLiving ontwikkelt en realiseert woningconcepten die afgestemd zijn op een zorgmarkt die in ontwikkeling is. Volledig afgestemd op de woonbehoefte van de bewoners nu en voorbereid op de zorgbehoefte straks.

Omdat dit vaak complexe trajecten zijn, besteden we veel tijd en aandacht aan de afstemming met bewoners, gemeenten, zorgleveranciers en alle andere stakeholders. Zo zorgen we samen voor de beste zorgwoningen.