Op je plek tijdens je studie

Als je op kamers gaat, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Nieuwe stad, nieuwe mensen, nieuwe uitdagingen... En meestal ook een nieuwe woning. Wel zo fijn als dit dan een plek is waar je echt het gevoel hebt dat je thuiskomt. Ook al is het tijdelijk. Zodat je tijdens je studie goed op je plek zit.

Een nieuwe mijlpaal

Veel jongeren grijpen hun studie aan als kans om het nest te verlaten. Wat is er immers een beter moment om je vleugels uit te slaan? Studenten staan op het punt hun eerste stappen in de ‘echte’ wereld te zetten en een eigen plek is daar voor velen onlosmakelijk onderdeel van. Een van de vele mijlpalen die de komende tijd hen zal bieden. Nederland wordt steeds slimmer, studentensteden steeds levendiger. Er is dan ook grote behoefte aan huisvesting voor uitwonende studenten. Liefst snel toegankelijk en betaalbaar.

Uit huis, maar toch thuis

WeLiving speelt in op deze woningvraag. Wij ontwikkelen goede woon- en leefruimte voor studenten, ingericht op hun leefstijl. Denk aan voldoende eigen woonoppervlak, modern gedeeld sanitair en gezamenlijke ruimtes die als ontmoetingsplek dienen. Ook zorgen we voor ontspanningsmogelijkheden in de omgeving. Zodat elke studentenwoning aanvoelt als een thuis. Want op kamers gaan is misschien tijdelijk, maar je moet in die tijd wel goed op je plek zitten. Dat maakt je gelukkiger, productiever en prettiger gezelschap in de buurt.

Onze beloftes:

Specialist in thuisvesting

Wij geloven in thuisvesting in plaats van huisvesting. De essentie van iemand huisvesten is wat ons betreft hen een thuis bieden. Een kwalitatief goede plek om te leven, want dat bevordert de kwaliteit van het leven zelf. En iemand die goed in z’n vel zit, is een betere buur, medewerker en student.

Daarbij hebben we altijd oog voor de belangen van alle betrokkenen. De bewoners zelf, maar bijvoorbeeld ook de gemeente, omwonenden en werkgevers. Daarom communiceren we open en eerlijk met hen allemaal, van plan tot realiteit. Samen maken we er een succes van.